Om Rekon Råd og Service

ReKon Råd og Service henvender sig til privatperson, private virksomheder og til organisationer, der kan bruge vores service til at komme videre i forhold til den offentlige sektor ud fra individuelle behov.

ReKon har sit udspring i stifterens egne erfaringer, som både medarbejder og leder fra årtiers kommunalt arbejde, i forvaltninger med forskellige lovgivninger. Se stifterens erfaringer og CV på LinkedIn.

ReKon yder hjælp til danske og udenlandske borgere på tværs af love og forvaltninger via en Relations konsulent, hvor tilgangen til understøttelsen af borgeren er relations- og helhedsorienteret

Rekon har til formål at hjælpe borgere til at tage bedre del i eget liv – hurtigst muligt.

ReKon gør det igennem et samarbejde med et bredt udvalg/netværk af selvstændige konsulentvirksomheder. Alle Relations konsulenter har socialfaglig baggrund med solid erfaring inden for socialt arbejde.

 

ReKon har en række samarbejdsaftaler med andre fagpersoner, der til enhver tid kan bidrage med deres viden, for at kunne imødekomme borgerens behov med optimal viden på flest mulige områder.

Vi kan til enhver tid honorere borgernes behov inden for lovens rammer og med skarpt blik for de muligheder der generelt findes i samfundet.